Top 5 danske tv-serier, du skal se
Alle Indlæg

Top 5 danske tv-serier, du skal se

Denne artikel handler om de 5 bedste danske tv-serier, du skal se.

Det er svært at finde de bedste danske tv-serier, fordi der er så mange af dem. Men vi har samlet en liste over de bedste danske tv-serier, som du bør se. Disse er ikke i nogen bestemt rækkefølge, men de er alle gode og interessante.

En anbefaling af et dansk tv-program, der handler om kvindeligt venskab

Det danske tv-program “Kvinden i Buret” eller “Kvinden i kassen” er en af de bedste serier der findes. Den har et meget stærkt kvindeligt venskab, og det er et must watch for enhver kvinde, ikke kun danske kvinder.

Den handler om to veninder – Mie og Lise. De har været venner siden barndommen og har gennemgået alt sammen. De er bedste venner for hinanden, men de ved også, hvilke knapper de skal trykke på hinanden for at få dem i problemer. Serien starter med, at Mie bliver løsladt fra fængslet efter at være blevet dømt for at have myrdet sin voldelige mand og Lise, der også blev misbrugt af sin mand, men hun slap af sted med det, fordi han døde, før hun nåede at slå ham ihjel. Historien følger deres liv, mens de forsøger at genopbygge deres liv uden for fængslet, håndtere konsekvenserne af deres handlinger, håndtere de mennesker omkring dem, der ønsker hævn, og finde ud af, hvem der kan stole på igen.

De bedste svenske tv-serier tilgængelige online

Sverige er et lille land, men det har produceret nogle af de mest ikoniske tv-serier i de senere år. Her er nogle af de bedste svenske tv-serier, som du kan se online.

Her kan du læse mere om bedste danske serier.

The Girl with the Dragon Tattoo – en psykologisk thriller baseret på Stieg Larssons bestsellerroman om en journalist, Mikael Blomkvist, og hans assistent, Lisbeth Salander, der går sammen om at efterforske mord, der involverer kvinder fra en eksklusiv familie.

Broen – et krimidrama om to detektiver, der arbejder sammen om at opklare mord, der finder sted på grænsen mellem Danmark og Sverige.

Hvilken dansk tv-serie vil du anbefale til en, der aldrig har set nogen før?

Jeg vil anbefale Borgen. Det er en dansk politisk dramaserie, der foregår i Christiansborg Slots fiktive statsministerbolig og følger livet for dem, der arbejder der.

Borgen er en politisk dramaserie, der er optaget i Danmark, og den har eksisteret i over 10 år. Den første sæson blev sendt på dansk tv i januar 2011, og den er siden da blevet fornyet for fem sæsoner med den seneste sæson i 2017.

Borgen er en af de mest populære danske tv-serier, der nogensinde er lavet, så hvis du er på udkig efter at se noget nyt, er det måske lige præcis det, du leder efter!

Registreringsnummer DK3740 7739